2024. 05. 21. kedd
Párizs
19.9°C

Hírek

Luis Enrique: „Állj helyre, és gondolj a visszatérésre”

A Paris Saint-Germain edzője és Marquinhos a PSG TV-nek beszélt a Borussia Dortmund elleni 1-0-s vereség után az UEFA Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén, május 1-jén, szerdán a BVB Stadionban.

LUIS ENRIQUE
„Tudtuk, hogy nehéz lesz. Kiegyenlített mérkőzés volt, nagyon igazságos. Mindkét csapatnak voltak helyzetei. A támadások sokszor felkapaszkodtak a védekezéseken. Gólt szereztek. Voltak nagyon egyértelmű helyzeteink, de nem tudtuk kihasználni. Ez az első alkalom kieséses meccsen, hogy az első meccset idegenben játszottuk. A Borussia Dortmund számára ez lesz az első alkalom, hogy idegenben játssza a visszavágót. Ma 3000 támogatónk nem hagyta abba az éneklést, éneklést, éneklést. Még ha veszítünk is. Buli lesz Párizsban. Ennek a meccs előtt, a meccs alatt és a meccs után kell történnie.”

MARQUINHOS
„Győzelemért jöttünk. Ismertük az itteni helyzetet, a szurkolóikkal. Rengeteg energiájuk van. Az első félidőnk egy kicsit csalódást okozott. Lehetett volna jobban is. Azt hiszem, a második félidőben jobbak voltunk. Sokkal jobban teljesítettünk, sok helyzetet kialakítottunk, de ez az eredmény, 0-1 ez még mindig szoros építeni kell rá. Ugyanazzal a mentalitással dolgozunk ezen a héten, mint Barcelonában, hogy elérjük ezt az eredményt.

A rajongók? Itt van erejük. Ott van az erőnk. A mi pályánk, az otthonunk és a szurkolóink ​​fognak továbbvinni minket. Még ma is itt voltak. Hallani lehetett őket, itt voltak, rengetegen voltak. Ezt köszönjük nekik. Most pedig arra szeretnénk kérni őket, hogy adjanak bele mindent a visszavágóra, hogy mindent beleadhassunk, hogy sok energiát tudjanak adni a csapatnak, és hogy meg tudjuk nyerni azt a meccset.”

Vélemény, hozzászólás?