2024. 05. 24. péntek
Párizs
12°C

Hírek

Al-Khelaïfi: „Teljesen bíztam az edzőmben”

A Paris Saint-Germain elnöke, Nasszer Al-Khelaïfi büszkeségéről és öröméről beszélt a PSG TV-nek, miután kedden a PSG bejutott az UEFA Bajnokok Ligája elődöntőjébe az FC Barcelona vendégeként.

„Csodálatos. Őszintén szólva, az elődöntőben lenni, nyerni itt Barcelonában, ez egy történelmi pillanat. Egy gyönyörű pillanat, egy fantasztikus pillanat számunkra. Életem egyik legjobb pillanata. Különleges számunkra. Nyerünk. Itt a vereség után mindenki kételkedett, mindenki kritizált minket, de bíztam az edzőmben, a technikai stábomban, a játékosaimban, mert nem csak egy-két játékosunk van, mindenkit együtt láttam. Mindenki vágyott a győzelemre, a szurkolók is.

„Ezt mondjuk mióta megválasztottuk az edzőnket, közösen akartunk csapatot építeni játékosokkal, együtt küzdeni, együtt védekezni, együtt támadni. Ezt tettük ma. Valóban, ez az egyik legjobb meccsünk.” Ez egy csodálatos pillanat volt számunkra, akik igazán nagyszerűek voltak A szurkolók még a Barcelona első gólja után is a csapat mögött álltak, nagyon büszkék vagyunk a szurkolóinkra, és nagyon szeretnék köszönetet mondani nekik.

Vélemény, hozzászólás?