2024. 05. 24. péntek
Párizs
12.3°C

Hírek

Kylian Mbappé: „Ez egy egész csapat győzelme”

A Paris Saint-Germain edzője valamint Bradley Barcola és Kylian Mbappé nyilatkozott a PSG TV-nek az FC Barcelona elleni történelmi győzelem után április 16-án, kedden az Estadi Olimpic Lluis Companysban, az UEFA Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján (1-4). ).

LUIS ENRIQUE
„Mindannyian nagyon boldogok vagyunk. Hallgassa meg a szurkolóink ​​énekét a stadionban. Nos, azt hiszem, most éltünk át egy olyan meccset, amelyről nem számítottunk, hogy így alakul. Hiszem, és még egyszer mondom, hogy Az első szakasz nem volt fair. az elődöntőbe jutás.

Számomra a meccs első 12 perce látványos volt. Érdekes módon kaptunk gólt, amint a Barcelona belépett a tizenhatosunkba, de úgy gondolom, sikerült megfordítanunk a helyzetet. Minden lehetséges és elképzelhető módon próbáltunk támadni. Számszerű előnnyel játszani mindig nehéz, mert hajlamosak vagyunk játékosokat halmozni a labda előtt, és elveszítjük a szerkezetünket és a pozíciójukat, ami bonyolulttá teszi a dolgot. De szerintem nagyon magas szinten játszott a csapat. Kivétel nélkül minden játékos nagyon boldog volt. Ez egy ünnep, ez egy ünnep.”

KYLIAN MBAPPÉ
„Nagyon boldogok vagyunk, nagyon-nagyon boldogok. Mindenképpen nyerni akartunk. Hat napig dolgoztunk azzal a gondolattal, hogy idejövünk és nyerünk. És ez egy egész csapat győzelme. Mindenkinek gratulálni kell, minden ember a klub kulisszái mögött Természetesen a stáb, a játékosok, mi vagyunk a reflektorfényben, de igazából az egész klub azzal a gondolattal készült, hogy győzelemmel térünk haza Nagyon boldogok vagyunk, hogy ezzel a kvalifikációval a kezünkben tartunk, és ez még egy lépés a döntő felé. Most van egy ismert ellenfelünk, a Dortmund, mert már játszottunk velük a csoportkörben, de megpróbáljuk megnyerni az első meccset.

A támogatók? Igen, ez egy nagyszerű történet. Szerintem az emberek megérdemlik. A nép megérdemli mindezt. Tudom, hogy volt néhány csalódás, jó néhány pillanat, amikor nagyon szomorúak voltak, és azt hiszem, megérdemlik ezt a boldogság pillanatát. Szóval üzenem minden támogatónak: élvezzétek persze, legyetek ésszerűek, vigyázzatok magatokra, vigyázzatok a családotokra, de, de élvezzétek, mert megérdemlitek. Tudom, hogy sokat szenvedtek, de mi itt vagyunk, élvezzük. Koncentráltnak kell maradnunk, és haladnunk kell a célunk felé vezető úton. De nem kell visszafogni őket, hadd élvezzék, és ott lesznek és támogatnak minket, ebben biztos vagyok.

Az én teljesítményem? Szeretnék segíteni a csapatomnak. Az az igazság, hogy mindig segíteni akarok a csapatnak. Olyan időszakban vagyunk, amikor minden részlet számít, és igaz, hogy a célok segítenek, de nem csak ez. A pálya mindkét oldalán szeretnék hozzájárulni, igyekszem minél többet segíteni a csapatnak. Mindent megadni és nem bánni.”

BRADLEY BARCOLA
„Tényleg nagyon-nagyon büszke vagyok. Ez az első szezonom, az első elődöntőm. Őszintén szólva, nagyon büszke vagyok, hogy itt lehetek. Nem tudtam együtt ünnepelni a többiekkel az öltözőben, de hallottam, hogy ünnepeltek hát nagyon boldog vagyok, és nagyon-nagyon büszke vagyok.

Az én meccsem? Nagyon boldog vagyok. Nagyon jól felkészültem erre a meccsre, így tudtam, hogy fontos leszek ezen a meccsen. Az edző sokat beszélt velem, szóval mi lehetne jobb?

A támogatók? Ó, igen, követtek minket mindenhova. Még az első meccsen is 2-3-ra kikaptunk, még énekeltek, hittek bennünk. Szóval velük akarunk menni, ez kivételes, és remélem, büszkék leszünk rájuk.”

Vélemény, hozzászólás?