2024. 05. 24. péntek
Párizs
12.5°C

Hírek

Luis Enrique: „Jobbak leszünk”

A Paris Saint-Germain edzője, Luis Enrique és a védő Lucas Hernandez beszélt a PSG TV-nek az FC Barcelona elleni szűk vereség után, a UCL negyeddöntőjének szerdai, Parc des Princes-i első mérkőzésén.

LUIS ENRIQUE
„Nyilvánvalóan nem az az eredmény, amit reméltünk, de meg kell nézni a pozitívumokat, és higgadtan elemezni kell a játékot. Ebben az esetben szerintem nagyon jó játék volt a szurkolóknak, kevésbé jó az edzőnek. Ebben az esetben ez engem jelent, de fejlődni fogunk. Pozitívan fogunk gondolkodni arról, hogy mit kell tennünk Barcelonában, vagyis egyszerűen úgy kell megközelíteni a meccset, mintha döntő lenne, és a győzelemért megyünk.

„A mai meccs egy kicsit ilyen volt. Azt hiszem, az elején mi voltunk a csúcson, és mi irányítottuk a játékot. Miután megkaptuk a gólt, a dolgok bonyolulttá váltak. Ez egy trükkös időszak volt számunkra. Nagyon jók voltak, nagyon klinikaiak voltak. Jól játszottak a pressziónkból, nagyon minőségi játékosaik vannak, remek csapat. Nagyon gyorsan fordítottunk, akár a harmadik gólt is megszerezhettük volna, de a Barça csodálatos mozdulatot produkált, azon kevés alkalmak egyikében a második félidőben, amikor túljutott a középpályán, majd ezt megismételte. Ez jó eredményt hozott nekik. Gratulálunk a Barcának a játékához, az eredményéhez, és készülünk az egy hét múlva esedékes döntőre.”

LUCAS HERNANDEZ
„Ez egy olyan meccs, amiről tudtuk, hogy az apró részleteken dől el, ezt már az elejétől fogva tudtuk, és sajnos a második félidőben jól kezdtünk, megfordítottuk a helyzetet, aztán sajnos… Főleg az a harmadik Barcelona gól szögletből. ez egy olyan helyzet, aminek nem szabadna megtörténnie.Most Barcelonába kell mennünk, és meg kell fordítanunk a dolgokat.

„Ezek a mérkőzések, a Bajnokok Ligája negyeddöntői, ahol az apró részleteken múlik. És ma az ő oldalukon álltak. Kihozták a legtöbbet a lehetőségeikből. Most rajtunk múlik, hogy megfordítjuk a dolgokat, ha elmegyünk Barcelonába. Megvan a csapatunk, amely képes megfordítani ezt a helyzetet.”

Vélemény, hozzászólás?