2024. 06. 09. vasárnap
Párizs
11.7°C

Hírek

Luis Enrique: „Nem szándékozunk több pontot eldobni”

A Paris Saint-Germain edzője és Kang In Lee beszélt a PSG TV-vel a Stade de Reims elleni mérkőzés után március 10-én, vasárnap a Parc des Princesben.

LUIS ENRIQUE
„Mindig nehéz, de minden meccs nehéz. A Reims ellen pedig egyértelmű, hogy jó csapat, efelől nincs kétség. Úgy gondolom, hogy kemény meccs volt ahhoz képest, amit képviselt. Ennek ellenére sikerült megfordítanunk az eredményt és lehetőségünk volt 2-1-re vezetni. Kár, hogy nem tudtuk megtartani ezt a vezetést. Aztán 2-2-nél voltak lehetőségeink, de nem tudtuk megnyerni a meccset. Kár, mert szerintem Célunk, hogy a lehető leggyorsabban megnyerjük, és nem akarunk pontokat veszíteni.

Mi tetszett? A csapat hozzáállása, megfordítási képessége. A közönség hangulata kivételes volt. Sok volt a biztatás, sok támogatás, sok pozitív dolog. De készen akarunk állni arra, hogy minden meccset megnyerjünk. Ez a nehézség a Paris Saint-Germain játékosának lenni. Nincs hely a kikapcsolódásra. Nem, itt nincs kikapcsolódás, nincs idő pihenni. Június a szabadságé. Addig is az egész csapat elkötelezte magát amellett, hogy minden versenyt megnyerjen, vagy megpróbáljon megküzdeni a gyözelemért.”

KANG IN LEE
„A mérkőzés előtt tudtuk, hogy nehéz meccs lesz. Felkészültünk arra, hogy elvigyük mind a három pontot, de nem sikerült, és nem hiszem, hogy van más megoldás. Keményen kell dolgoznunk tovább hogy megszerezzük  a három pontot a következő Ligue 1 meccsünkön.

Az osztag forgatása? Minden játékos igyekszik nap mint nap fejlődni, a legjobbat nyújtani azért, hogy a hétvégén és minden meccsen pályára léphessen. Szerintem ez nagyon fontos. Nagy a verseny ebben a csapatban, és úgy gondolom, hogy minden játékos minden nap próbál fejlődni, és mindent beleadni azért, hogy játszani tudjon.”

 

Vélemény, hozzászólás?