2024. 06. 15. szombat
Párizs
15.9°C

Hírek

Beraldo: „Egy álom vált valóra”

Luis Enrique a Paris Saint-Germain edzője, és Lucas Beraldo  beszélt a PSG TV-nek a Real Sociedad de Futbol elleni 2-1-es idegenbeli győzelem után kedden, amely során a francia csapat bejutott az UEFA Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe.

LUIS ENRIQUE 

„Papíron ez nagyon egyszerű. Minden edző papíron tervezi a győzelmet. De ezt a játékosoknak kell megérteniük, és meg kell tenniük. Tudniuk kell, mikor kell támadni, mikor kell megfogni a labdát, és én szerintem mindannyian nagyon jól játszottak.

„Nagyon fontos és egyben nagyon hálás is egy csapathoz tartozni. Minden játékosunk a szezon kezdete óta, ezen a versenyen és az összes többi versenyen is nagyszerű hozzáállást, tökéletes hozzáállást mutatott, és úgy gondolom, hogy tovább nőnek, és egyre erősebbek lesznek.”

LUCAS BERALDO
„Úgy gondolom, hogy nagyszerű teljesítmény volt, ahogy mondtad. Az egész csapatnak sikerült a lehető legjobban teljesítenie a szerepét, hogy ma este megszerezhessük a kvalifikációt. Személy szerint? Nagyon jól érzem magam, de nem csak én… az egész csapat nagyon jól teljesítette a szerepét ma este. Mindenki pontosan azt tette, amit az edző kért tőlünk, és sikerült nyernünk. Nagyon boldog vagyok, hogy a Bajnokok Ligájában játszhatok, és most a negyedben játszhatok A döntő egy valóra vált álom.”

Vélemény, hozzászólás?