2024. 06. 15. szombat
Párizs
16.2°C

Hírek

Randal Kolo Muani: „A csapattársaim sokat segítenek nekem”

A Paris Saint-Germain edzője és Randal Kolo Muani beszélt a PSG TV-nek a LOSC Lille elleni győzelem után, február 10-én, szombaton a Parc des Princesben.

LUIS ENRIQUE
„Nagyszerű, mert nagyon fontosnak tartom, hogy a csapat lássa, hogy a játékosok jó teljesítményre képesek, függetlenül a lejátszott percektől vagy a személyes helyzetüktől. Szerintem az a fontos, hogy érezzük, egy csapat részei vagyunk, és ma ez volt a helyzet. nagyon jó védekezés, nagyon jó támadás, és annak ellenére, hogy az ellenfél megszerezte a vezetést, nem kételkedtünk magunkban és remekek voltunk.

Hogy mindenki játszik? Ez a cél. Ez egy csapatsport. Természetesen az egyének fontosak, és vannak olyan játékosok, akik megváltoztatják, mint például Kylian. De alkotunk egy csapatot, egy olyan csapatot, ahol mindenki összejön, ahol mindenki készen áll arra, hogy lejátssza azokat a perceket, amelyeket az edző ad neki. Úgy gondolom, hogy ma remekül játszottunk. Nagyon közel a kapujukhoz szereztük vissza a labdát. Kaptunk egy gólt. A játékosok támadásban is nagyon jók voltak, és ez egy nagyon pozitív meccs mindenkinek.”

 

Randal Kolo Muani
„Igaz, kezdem visszanyerni az önbizalmam, tisztán és egyszerűen. És a csapattársaim sokat segítenek ebben, például Bradley passzával. Nagyon-nagyon büszke vagyok rá, hogy hozzám passzolt.
De igaz, hogy napról napra egyre jobban érzem magam, jól edzünk, jó a csapatszellem, úgyhogy ebben az irányban haladunk tovább.

Őszintén szólva, ez egy nagyon jó Lille-i csapat volt, és szerintem jó teszt volt szerda előtt. És átmentünk rajta, úgyhogy szerintem büszkék lehetünk magunkra. Most rajtunk múlik, hogy jól felkészüljünk-e a szerdai szereplésre. Magabiztosak vagyunk, és továbbra is jól kell dolgoznunk az edzéseken, hallgatva az edző utasításaira. És azt hiszem, ha jól csináljuk, mint ma este, látni fogjuk az eredményt…”

 

 

Vélemény, hozzászólás?