2024. 06. 15. szombat
Párizs
16.6°C

Hírek

Luis Enrique: „Ez egy nagyon nehéz pályán elért győzelem”

A Paris Saint-Germain edzője és Manuel Ugarte beszélt a PSGTV-nek a RC Strasbourg elleni meinaui győzelme után.

LUIS ENRIQUE
„Különösen küzdöttünk, különösen az utolsó percekben. De úgy gondolom, hogy a csapat ki tudott hozni mindent ebből a helyzetből. A 2-0 után úgy döntöttek, hogy nyomás alá helyeznek minket, és maximális kockázatot vállalnak a helyzetekért. Megpróbáltunk kitartani és megszerezhettük volna a harmadik gólt. De miután 2-1 lett, kicsit bonyolultabb lett a meccs. Szerintem ez egy győzelem, ami megerősít minket, mert ez egy nagyon nehéz pálya és Strasbourg egy jó csapat.

A pozitívum? Magabiztosság, mentalitás, mert jön a szezon legfontosabb része. Mert forgatjuk a játékosokat, és mindenki fontosnak érzi magát. És ez nagyon fontos számunkra.”

MANUEL UGARTE
„Fontos győzelem volt egy erős ellenféllel szemben, aki több meccsen sem veszített. Nem hiszem, hogy a legjobb játékunkat játszottuk, de idegenben nyertünk, és ez a legfontosabb. Most folytatnunk kell.

Nehéz legyőzni a Strasbourgot? Kétséget kizáróan. A Strasbourg egy nagyon erős csapat. Otthon még erősebbek. A légkör is kihívásokkal teli, és azt hiszem, ezt sikerült kezelnünk. Játszhattunk volna jobb játékot is. De az a jó, hogy kiharcoltak a győzelmet.”

Vélemény, hozzászólás?