2024. 06. 15. szombat
Párizs
16.6°C

Hírek

Luis Enrique: „Nagyszerű volt látni Mayulu gólját”

Luis Enrique és két gólszerző az éjszaka folyamán a Paris Saint-Germain mérkőzéséről beszélt, miután 1-4-re legyőzték az US Orléans Loiret Footot a Coupe de France 32. között, január 20-án, szombaton a Stade de la Source-ban.

LUIS ENRIQUE :

„Igaz, hogy nagyon nehéz volt. Főleg a két csapat közötti különbség miatt, ami mindig a jobb csapat lazítását okozza. De kezdettől fogva nagyon komolyak voltunk, és megfelelő mentalitással játszottunk. Sikerült megakadályozni, hogy Orléans esélyes legyen a kvalifikációra. Gratulálok a csapatomnak. Szeretem látni a csapatom hozzáállását egy ilyen meccsen.

A fiatalok? Való igaz, hogy amikor ezeken a meccseken játszunk, a fiatal játékosok kapnak perceket. Nagyon jó volt látni Mayulu első gólját a csapatban, és látni a játékosok és a csapat teljesítményét, ez mindig öröm az edzőnek.”

SENNY MAYULU:
„Nagyon boldog vagyok, hogy bekerültem a játékba. Nagyon boldog és nagyon büszke vagyok. Jól indult az év. Remélem, ez így folytatódik, és mindent meg fogok tenni a jó munka érdekében.”

GONÇALO RAMOS:
„Ez egy nagyszerű győzelem. Itt lecsúszhattunk volna, és ez igazi kihívás volt. Úgy gondolom, hogy ha nem vagyunk minden meccsen a legjobbak, akkor minden alkalommal veszíthetünk vagy döntetlent játszhatunk. Ezért játszunk így, és ezért minden meccsen ezt akarjuk csinálni.
Természetesen minden alkalommal, amikor játszunk, minden lehetséges versenyen a tőlünk telhető legjobbat akarjuk nyújtani. Minden alkalommal azért vagyunk itt, hogy nyerjünk.”

Vélemény, hozzászólás?