2024. 06. 15. szombat
Párizs
15.9°C

Hírek

Luis Enrique: „Szeretjük a Coupe de France-t”

A Paris Saint-Germain edzője a hétvégi Orléans-i Coupe de France-mérkőzésről beszélt a PSG TV-nek.

ORLÉANS

„A Revellel ellentétben az Orléans egy profi csapat. Veszélyes verseny, bármelyik fordulóban kikaphatsz. Egy olyan csapatot elemeztünk, amely nincs túl jó helyen a bajnokságban, de bebizonyosodott, hogy képes átmenni a Coupe de France fordulóin. Jó támadómozgással és erős csatárokkal rendelkező csapat. Ez más játék lesz, mint az előző fordulóban. A Coupe de France egy olyan verseny, amelyet szeretünk, és az a célunk hogy megnyerjük ezt a trófeát.”

A JÁTÉKFELTÉTELEK

„Ha minden körülmény normális lenne a meccs körül, azt mondanám, hogy lehetőséget tudnék adni a legfiatalabb játékosainknak. De a pálya állapotát figyelembe véve holnap döntök. Remélem, jó lesz a pálya. Azt akarom, hogy a szurkolók, lássanak egy jó meccset, de mindenekelőtt nincs kockázat a játékosokra nézve. Aggaszt a fizikai veszély a játékosokra nézve mindkét oldalon.”

GONÇALO RAMOS ÉS RANDAL KOLO MUANI

„Igaz, hogy Gonçalo lefogyott egy vírus miatt. Szerencsére már néhány hete jó egészségnek örvend. A döntéseim egyértelműek, és elmondhatom, hogy Gonçalo és Randal nagyon jó minőségű csatárok, és nagyon elégedett vagyok mindkettőjükkel. Nagyon örülők, hogy megszerezhettük őket ezen a nyáron.”

CARLOS SOLER

„Ha látok egy játékost, aki képes jól játszani, és megérteni, hogy milyen helyzeteket kell irányítanod a labdahasználatot illetően, az nagyon jó. Sok hozzá hasonló játékosunk van, akik különböző posztokon játszanak. Carlos Soler egy csúcsminőségű játékos. Egyértelmű, hogy bízom benne, de még tud fejlődni, és ezt várom el tőle.”

BRADLEY BARCOLA

„Mindig is jót mondtam Bradley-ről, még akkor is, amikor nem lőtt gólt. Még mindig ugyanaz a játékos, akit nagyon szeretünk: ami a technikai képességeit, a fiatalságát illeti. Bradleynek, de az összes támadójátékosnak is. akik szélső posztokon játszanak, úgy gondolom, hogy láthatjuk a védekező munkájukban elért javulást. Ennek nagyon örülök.”

AZ OSZTAG FIATALSÁGA

„Nagy türelemmel és sok információval kezelem ezt. Edzőként igényesek vagyunk, mindig szeretnénk átadni ötleteinket a pályán, de ez nehéz. A futball nehéz sport. De úgy látom, hogy a csapat és a játékosok eltökélt szándéka, hogy a játékstílusunkat a helyére tegyük.”

Vélemény, hozzászólás?