2024. 06. 09. vasárnap
Párizs
19.9°C

Hírek

Luis Enrique: „Az a fontos, hogy haladjunk”

A Paris Saint-Germain edzője és két játékosa beszélt a PSGTV-nek, miután 0-0-s döntetlent játszott az AS Monacóval a Stade Louis II-ben a Ligue 1 24. fordulójában.

LUIS ENRIQUE
„Nehéz volt, nagyon nehéz meccs. Bár tudtuk, hogy a Monaco ellen nehéz lesz. Szerintem ideális ellenfél a San Sebastian-i Bajnokok Ligája-mérkőzésre való felkészüléshez, mert megvan az egyéni és a kollektív minőségük, védekezésben és támadásban is. Nagyon szilárdnak kellett lennünk, különösen védekezésben. Ez többe került nekünk az első félidőben, de a második félidőben szerintem jobbak voltunk, és az eredmény igazságos volt.”

„Győzhettünk volna. veszíthettünk volna. Döntetlent játszottunk. A fontos az, hogy előre lépjünk és megnyerjük ezt a bajnokságot. Természetesen ezt csináljuk. És most jönnek a versenyek, mint a Bajnokok Ligája és a Kupa, amelyek nagyon vonzó versenyek – de nehéz is. Most pedig az a célunk, hogy eljussunk San Sebastianba, Spanyolországba, a hazámba, hogy megpróbáljunk mosollyal az arcunkon visszatérni.”

LUCAS BERALDO
„Szerintem nehéz meccs volt, de továbbra is úgy gondolom, hogy kijöhettünk volna győztesen. Monacóban pedig mindig nehéz játszani. Végül ma este nyertünk pontot. Természetesen a Bajnokok Ligája meccsek mindig bonyolultak, de készen állunk. Az edző nagyon keményen megdolgoztat bennünket. Úgyhogy azt hiszem, készen állunk, és alig várjuk a keddet.”

CARLOS SOLER
„Döntetlen volt, de szerintem jól játszott a csapat. Jól játszottuk ki a labdát védekezésből. És igaz, hogy nekik is volt sok helyzetük, de döntetlent értünk el. Készülünk a következő meccsünkre , a Real Sociedad ellen, ami nagyon bonyolult meccs lesz, a szurkolóikkal és egy olyan csapattal, amely nagyon jól játszik San Sebastianban. Szóval jó játékot kell játszanunk ott.”

Vélemény, hozzászólás?