2024. 06. 15. szombat
Párizs
15.9°C

Hírek

Luis Enrique: „A csapat a győzelemre összpontosított”

Luis Enrique a PSG edzője és Bradley Barcola az első gól szerzője nyilatkozott a Lens elleni mérkőzés után.

LUIS ENRIQUE

„Nagyon kemény meccs volt. Nagyon kemény. Ez egy olyan csapat, amelyet jól ismerünk, és tudjuk, milyen nehéz itt nyerni. Úgy gondolom, hogy a csapat nagyon jól játszott, nagyon fegyelmezetten és a kezdetektől fogva koncentrált, győzni próbált, és szerintem mindkettő sikerült.”

„Donnarumma védései? Nyilvánvalóan a tizenegyes védés tartott minket a játékban, és lehetővé tette, hogy növeljük az önbizalmunkat, és megszerezzük az irányítást egy olyan mérkőzés felett, amelyen korábban gólt szerezhetett volna az ellenfél, mint mi. Azt is tudtuk, hogy a második félidőben is ugyanolyan jól kell játszanunk, és kell lőni még egy gólt, mert a Lens bármelyik pillanatban gólt szerezhet.
” „Barcola meccse? Végig rémálma volt az ellenfélnek. Nagyon ügyes volt, bejutott a védők mögé, a szélen lefelé, helyzeteket alakított ki, és gólt szerzett. A mai volt talán az egyik legjobb meccse, és reméljük, hogy továbbra is ezen a szinten fog játszani, és még jobb lesz.”

BRADLEY BARCOLA

„Tudtuk, hogy fontos megnyerni ezt a meccset. Láttuk a többi eredményt is ezen a hétvégén, és tudtuk, hogy 8 ponttal előrébb léphetünk. Szóval nagyon fontos volt a győzelem, különösen egy ilyen meccsen, ez nagyon jó.
„Az én teljesítményem? Egyre jobban érzem magam a csapatnál. Megvan bennem a csapattársaim és az edzőm bizalma, így nem tehetek róla, hogy jól érzem magam és jól játszom.”

Vélemény, hozzászólás?