2024. 06. 10. hétfő
Párizs
10.6°C

Hírek

Marquinhos interjú

A szezon második fele előtt a Paris Saint-Germain védője és kapitánya Marquinhos értékelést adott csapata 2023–2024-es UEFA Bajnokok Ligája csoportkörében.
Elmondta hogy a csapat erőssége a Parc, mert a szurkolói hangulatnak hatalmas ereje van.
Nagyon fontosnak tartja a Real Sociedad elleni mérkőzéseket, mindent meg kell tenniük a hazai meccsen a győzelemért.

Beszélt arról hogy a szezon elején sok változás történt. Sok új dolgot kellett átvenni, nem utolsósorban az edző filozófiáját. A csoport mérkőzéseken sokat fejlődtek, annak ellenére, hogy a csoportkört két döntetlennel zárták. De a támadásban van hova fejlődniük.

A védekezéssel kapcsolatba elmondta sok változás történt érkezett néhány új játékos is. Az edző több taktikát is tanít nekünk. Magasan kell védekeznünk és sokat passzolgatni. Rengeteg videót mutat.

Elmondta hogy Ők az egyik legfiatalabb csapat a mezőnybe: „Számomra nagyon jó, hogy van egy fiatal csapat, amely annak ellenére, hogy olyan fiatal, nagyon karakteres és tehetséges, és úgy gondolom, hogy az edző nagyon jól fejleszti a fiatal játékosokat. Mi voltunk a harmadik legfiatalabb csapat a Bajnokok Ligája csoportkörben, és kapitányként szeretnék minél többet segíteni a csapattársaimnak. Igyekszem átadni nekik azt a tapasztalatot, amit az elmúlt tíz évben ezen a versenyen szereztem. Mindig ott leszek és úgy gondolom, hogy minden fiatal játékos nagyon jól érezte magát, mióta itt debütált.”

Az interjúban még sok mindenről beszélt. Itt olvashatjátok el.

Vélemény, hozzászólás?