június 9 péntek,
Párizs
23.8°C

Hírek

Neymar Jr: „Nagyon boldog vagyok”

Neymar Jr és edzője is nyilatkozott az Olympique Lyonnais elleni győzelem után.

CHRISTOPHE GALTIER

„Ez egy fontos győzelem  volt az egymás eredményeihez képest. Fontos volt a győzelem, hogy megszerezzük a vezetést a bajnokságban, tudtuk, hogy nehéz meccs vár ránk. Lehetett volna könnyebb is, ha jobban kihasználjuk helyzeteinket. Úgy gondolom, hogy a csapat nagyon jól játszott egy nagyon kiélezett mérkőzésen, néhány nappal a Bajnokok Ligája meccsünk után. Nagyon sokat birtokoltuk a labdát, sok kedvező helyzetet alakítottunk ki, és azt is gondolom, hogy nagyon intelligensen védekeztünk, nem hibáztunk.

Párizsban akár van akár nincs fegyverszünet, mindig nyerni kell, de ez fenntartja a dinamikát. 11 meccset játszottunk, 10 győzelemmel és 1 döntetlennel. Jó kezdet, de most a legtöbb játékos távozik a válogatásra, 5 vagy 6 játékos marad. Remélem, kicsit felépülnek, jó formában, sérülések nélkül térnek vissza. »

NEYMAR JR

„Nagy örömömre szolgál, hogy ennyi meccset sikerült elérnem a Ligue 1-ben Párizsi csapattal. Nagyon boldog vagyok, főleg amióta megnyertük ezt a meccset. Igen, nagyon jó meccs volt ma este, nagyon jól játszottunk. Megnyertük ezt a mérkőzést, amelyről tudtuk, hogy nehéz, egy kemény ellenféllel szemben. Védekezésben és támadásban is jól tudtunk viselkedni, és ez tette lehetővé, hogy nyerjünk. Ez volt a legfontosabb.”

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?