június 10 szombat,
Párizs
26.1°C

Hírek

A PSG marasztalná Messit

A Paris Saint-Germain együttese tavaly nyáron kötött kétéves szerződést a Barcelonától érkező klasszissal.

L’Equipe információi szerint a Paris Saint-Germain vezetősége továbbra is foglalkoztatni szeretné Lionel Messit, és arra készülnek, hogy a világbajnokság után új szerződést ajánlanak az argentin klasszis részére.

A 35 éves kiválóság múlt nyáron hagyta el másfél évtized után a Barcelona csapatát, és szerződött a PSG-hez. Messi új állomáshelyén a statisztikákat tekintve profi karrierje egyik leggyengébb idényét futotta, hiszen 33 mérkőzésen mindössze 11 találat fűződött a nevéhez 13 előkészítése mellett. Minden bizonnyal nem sikerült tökéletesen beilleszkednie új csapatába és/vagy nem igazán érzi jól magát Párizsban. Jövőjével kapcsolatban folyamatosan jelennek meg újabb és újabb pletykák.

Ugyanakkor az újonnan elindult idényben Messi szemlátomást jobban teljesít a PSG-ben, kilenc mérkőzésen négy gólt és hét gólpasszt jegyzett.

Mint ismeretes, Messi mostani szerződése 2023 nyaráig érvényes. A párizsi klub vezetése azt tervezi, hogy legalább újabb egy évvel, 2024-ig meghosszabbítja a klasszis kontraktusát.

Forrás: FociClub.hu

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?