június 9 péntek,
Párizs
23.8°C

Hírek

Donnarumma: “Fontos tudni, hogyan kell együtt szenvedni”

Christophe Galter és Donnarumma is nyilatkozott a szombati Brest elleni mérkőzés után.

CHRISTOPHE GALTIER
„Ez egy olyan meccs volt, aminek két teljesen különböző periódussa volt. Az első, amelyben nagyon sok nagyon kedvező helyzetet alakítottunk ki, és ahol nagyon logikusan gólt szereztünk. Javítanunk kellett volna az eredményt, amit nem tettünk meg, és ezért is döntöttem úgy, hogy megtartjuk támadóhármasunkat a kezdőrúgásnál, sok veszélyt hozunk, és növeljük a gólkülönbségeket. a szünet előtt. Nem így történt, és a második félidő sokkal nehezebb volt, nagyon ellentétje volt az elsőhöz képest. Sokat hibáztunk technikailag, hibáztunk elöl, középen, sőt védekezésben is. Ami sok reményt adott a Brestnek, hiszen csak egy gól volt a különbség.

Hiányzott a mozgás, bizonyára a fáradtság, néha az idegesség miatt. Olyan változtatásokra kényszerített, amelyeket később szerettem volna. De azért csináltam, hogy egyensúlyba hozzam a csapatot, és próbáljam megvédeni azokat, akik sokat dolgoznak, a támadókra vagy a középpályára gondolok. Így szerencsére megszereztük a 3 pontot miután Gigio kivédte a büntetőt»

GIGIO DONNARUMMA

„Bonyolult volt, az igaz. Az volt a fontos, hogy nyerjünk a Bajnokok Ligája után, és ezt meg is tettük. Ezért nagyon örültünk a szurkolóinknak, akik mindig velünk vannak, és akiknek meg akartuk nyerni ezt a mérkőzést. Fontos tudni, hogyan kell együtt szenvedni, és ma ez látható volt. Tudtuk, hogy nem lesz könnyű, ezért együtt kellett szenvednünk. Jók voltunk csapatként, és remek játékot játszottunk.
A büntető? Kicsit tanulmányoztam a játékost, és jó lett. Csak arra koncentráltam, hogy kivédjem. Biztos voltam benne, ha kivédem akkor győzünk. Fontos volt. Most megyünk tovább. A következő meccsen a Bajnokok Ligájában játszunk, szóval koncentrálunk. Jól dolgozunk, és nyerni fogunk. »

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?