április 1 szombat,
Párizs
10.3°C

Hírek

Megvan a megállapodás, Mbappé rábólintott a Real Madrid ajánlatára

Egybehangzó sajtóértesülések szerint Kylian Mbappé megállapodott a személyes feltételekről a Real Madrid labdarúgócsapatával.

Az információt brit és spanyol portálok is lehozták – Ramón Álvarez de Mon, a Marca munkatársa úgy tudja, hogy a megállapodás értelmében Kylian Mbappé évi 30 milliót kereshet majd Madridban, amely 120 millió (!) eurós aláírási bónuszt biztosít a világbajnok támadónak.

David Ornstein, a The Athletic brit sportújságíró megerősítette a híreszteléseket: Ornstein hozzáteszi, hogy Mbappé ugyan rábólintott a spanyol gigász ajánlatára, ám egyelőre még semmilyen papírt sem írt alá, ebből fakadóan a Paris Saint-Germain sem tett le róla, hogy hosszabbít a 23 esztendős sztárral, s továbbra is nagy erőkkel győzködi Mbappét, hogy maradjon Párizsban.

Ha hinni lehet a The Athletic értesüléseinek, akkor Kylian Mbappé „üzleti szempontból a világ egyik legkiemelkedőbb” szerződését kötheti meg hamarosan a Real Madriddal – Ramón Álvarez de Mon ennek kapcsán arról tett említést, hogy Mbappé az arculati jogokból befolyó összeg jelentős részét, mintegy 75 százalékát megkapja majd.

Mbappé 2017-ben az AS Monacótól szerződött a PSG-be, ahol azóta 141 mérkőzés 116 gólt szerzett, a francia válogatott tagjaként 2018-ban világbajnoki győzelmet ünnepelhetett.

Forrás: M4Sport

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?