április 1 szombat,
Párizs
10°C

Hírek

Di María megegyezett a Juventusszal

A Paris Saint-Germain csapatát hosszú ideje erősítő rutinos szélső az évad végeztével lejáró szerződése miatt elhagyni készül az együttest…

Football Italia forrásai szerint a Juventus egy+egy évre szóló megállapodást ajánlott a Paris Saint-Germaintől való távozását követően szabadon igazolhatóvá váló Ángel Di María részére, akinek nettó 7 millió eurós fizetése lehet a torinói egyletnél.

A 34 éves argentin szélső 2015 óta áll a párizsi klub alkalmazásában, azóta csaknem 300 tétmérkőzésen viselte a csapat szerelését, és hosszú ideje meghatározó játékosnak számít. Di María az aktuálisan futó idényben 30 meccsen lépett pályára a francia sztárcsapat színeiben, mely során négy találatot és nyolc előkészítést regisztrált, miközben az argentin válogatottban is állandó meghatározó embernek számít, de a PSG-vel való szerződéshosszabbítása továbbra sem szerepel napirendi ponton.

Di María korábban az öreg kontinensen a Benfica, a Real Madrid és a Manchester United labdarúgója volt, míg hazájában a Rosário Central együttesét erősítette. A 121-szeres argentin válogatott labdarúgó korábban arról beszélt, hogy egyszer szívesen visszatérne nevelőegyesületéhez, de úgy tűnik, hogy ezt még nem idén, hanem későbbre tervezi.

Forrás: FociClub.hu

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?