június 9 péntek,
Párizs
23.7°C

Hírek

Megvan, Mbappé mikor hozza meg a döntését

Hosszú hónapok óta húzódik a Paris Saint-Germain lejáró szerződésű klasszisának kérdése, melyre azonban hamarosan végre tényleg választ kaphatunk…

Fabrizio Romano legfrissebb beszámolói szerint a Paris Saint-Germain lejáró szerződésű kiválósága, Kylian Mbappé most már tényleg napokon belül bejelentheti döntését a folytatásról, melyet maga a játékos erősített meg:

“Hivatalosan be fogom jelenteni a döntésemet a jövőről, mielőtt csatlakozok a francia válogatotthoz júniusban.”

Mint ismeretes, a világbajnoki cím védő június 3-án, Dánia ellen kezdi meg szereplését a Nemzetek Ligája A-ligában. Az összetartás bizonyára az azt megelőző napokban, egy hétben lesz esedékes.

Mivel a 23 éves francia támadó gyermekkori kedvenc csapatának vallja a Real Madridot, a világsajtó már évek óta összeboronálta őket egymással. Nyílt titok, hogy a Real valóban szívesen látná a játékost, és nem lehet kétséges az sem, hogy Mbappé ugyancsak nyitott lenne arra, hogy egyszer a madridi klubban szerepeljen, de lejáró szerződése ellenére nem kötelezte el magát a csapathoz, mint ahogyan egyelőre a jelenlegi kenyéradójával sem hosszabbított.

Mbappé az elmúlt négy év alatt minden sorozatot figyelembe véve 216 mérkőzés alatt 168 gólt szerzett a PSG színeiben. A legutóbbi idénybeli 47 pályára lépése során 42 alkalommal volt eredményes, ebből a bajnokságban 27-et, a BL-ben pedig nyolcat vállalt. Az aktuális kiírásban 25 gólt szerzett a Ligue 1-ben és további hatot a BL-ben.

Forrás: FociClub.hu

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

One Comment

Vélemény, hozzászólás?