június 10 szombat,
Párizs
28.2°C

Hírek

„Ha 11-est kapunk Ő rúgja. Pont” – Mbappénál nem kérdés, ki a PSG büntetőrúgója

Ha Kylian Mbappén múlna, mindig Lionel Messi végezné el a Paris Saint-Germain tizenegyeseit.

„Ez teljesen normális, ez a tisztelet jele” – reagált a francia világbajnok, mikor a Leipzig elleni győzelem (3–2) után arról kérdezték, magától értetődő volt-e, hogy Lionel Messi végzi el az őt ért szabálytalanság miatt befújt büntetőt.

„Ő a világ legjobbja, hozzánk igazolt, ami megtiszteltetés. Mindig mondtam, hogy kiváltság, hogy együtt játszhatunk vele. Ha tizenegyest kapunk, akkor ő rúgja. Pont” – zárta rövidre a témát (de arra azért kíváncsiak lennénk, hogy a keddi BL-meccset kihagyó Neymar mit szól a szavaihoz).

A 22 éves támadó a ráadás perceiben maga is odaállhatott egy büntetőhöz, amihez ezek szerint az is kellett, hogy Messi lemondjon róla a javára, ám csúnyán fölévágta az ajándékba kapott tizenegyest.

„Ő akarta, hogy a másodikat én rúgjam. Kihagytam, de a döntés az övé volt. Neki kellett volna elvégeznie” – fűzte hozzá Mbappé, aki így sem lehet elégedetlen, hiszen ő szerezte a párizsiak első gólját, később kihagyhatatlan helyzetbe hozta az argentint, majd kiharcolt egy büntetőt.

A Paris Saint-Germain hét ponttal (eggyel megelőzve a Manchester Cityt) az A csoport élén áll.

Forrás: M4Sport

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?