június 9 péntek,
Párizs
23.6°C

Hírek

Hamarosan végre debütálhat a PSG-ben Sergio Ramos

Sergio Ramos többek között az egyik legnagyobb igazolás volt a Paris Saint-Germain csapatánál a nyáron, ám a spanyol védő azóta sem tudott pályára lépni új klubjában egy sérülés miatt.

Sergio Ramos ahogy megérkezett Párizsba, szinte azonnal le is sérült, így nem tudott még debütálni új csapatában, azonban a legfrissebb hírek szerint most már nagyon közel van a bemutatkozása.

Ramos állítólag már teljesen felépült, és teljes értékű edzésmunkát végez a csapattársaival. Az orvosi stáb már zöld utat adott a játékának, innentől kezdve pedig már csak Mauricio Pochettinón múlik, hogy mikor debütálhat a spanyol védő a PSG-ben.

A párizsiak legközelebb október 15-én, pénteken lépnek pályára a francia bajnokságban az Angers ellen, ahol a spanyol akár már játszhat is. Az, hogy szinte azonnal a válogatott szünet után következik a meccs, csak Ramos malmára hajtja a vizet, mivel az argentin edző pihentetni szeretné majd a nemzeti csapatokban játszó játékosait.

Ramos térdét még a Real Madrid játékosaként műtötték meg, és bár a nyárra felépült, izomproblémák miatt újabb hosszú időre kidőlt. A spanyol védő előző szezonja is hasonlóan alakult a királyiaknál, akkor az idény nagy részét ki kellett hagynia a folyamatos sérülései miatt.

Forrás: FociClub.hu

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?