június 10 szombat,
Párizs
26.1°C

Hírek

Messi: “Alkalmazkodnom kell az új csapatomhoz”

Ahogyan arról beszámoltunk, a Paris Saint-Germain a Bajnokok Ligája második fordulójában kedd este 2-0-s győzelmet aratott a Manchester City elleni rangadón…

A Paris Saint-Germain győztes rangadóján Lionel Messi megszerezte első gólját új csapata színeiben, ráadásul a Barcelonától érkező argentin klasszis a védekezésből is kivette részét, egy szabadrúgásnál még a sorfal mögé is lefeküdt:

“Nagyon örülök a győzelemhez. Azt hiszem, nagyon jól játszottunk. Fontos volt számunkra a győzelem a Bruges elleni iksz után, alkalmazkodnom kell az új csapatomhoz, hiszem hogy meccsről meccsre egy jobbak leszünk.

A gólnál minden olyan gyorsan történt. Ellenakció volt. A labdát odatettem Kyliannak, aki visszatette azt nekem, majd egyből tudtam lőni. Nagyon örülök, hogy betaláltam, ez volt a második meccsem Parc de Princesben. Boldog vagyok, hogy a csapattársaimmal és a szurkolóinkkal együtt ünnepelhettem ezt meg, különösen egy ilyen fontos mérkőzésen. Örülök a teljesítményemnek, de természetesen az eredménynek is. Így szeretnénk ezt folytatni!”

A 34 esztendős kiválóság összesen a negyedik, mindössze a harmadik alkalommal volt kezdő új csapatában. Találata egyúttal azt jelentette, hogy az egymást követő 17. (!) idényben is eredményes tudott lenni a Bajnokok Ligájában.

Forrás: FociClub.hu

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?