június 9 péntek,
Párizs
23.7°C

Hírek

Pochettino nem ijedt meg a sértődött Messitől

Először kezdett a bajnokságban Lionel Messi, és kifejezetten elégedetlen volt, mikor vezetőedzője, Mauricio Pochettino lecserélte őt. Az argentin csillag egyelőre képtelen a gólszerzésre, és szeretett volna segíteni még.

Úgy tűnik, hogy Lionel Messi a Paris Saint-Germain együttesénél is hamar meg akarja mutatni, hogy ki az igazi főnök. Az FC Barcelona legendája először kezdett a bajnokságban, de Pochettino edző a 76. percben, 1-1-es állásnál lecserélte. A győzelem mégis a párizsiaké lett, lévén Messi régi, nem túl kedves ismerőse, Mauro Icardi gólt fejelt a ráadásban.

Messi sértődését természetesen felesleges nagydobra verni, ám kétségtelen, hogy jól mutatja az erőviszonyokat a PSG berkein belül. A veterán argentin úgy látszik mestere fölé pozícionálja magát. Azonban Pochettino igyekszik egyelőre higgadtan kezelni új támadója zendülését:

„Egyetlen játékos sem szeret a pályáról lemenni, és mindenki tudja, hogy Messii hatalmas futballista. Öt cserelehetőségünk van, és a padon azért vagyok, hogy döntéseket hozzak. A reakciója miatt nem aggódom.”

– nyilatkozta a Lyon legyűrése után a dél-amerikai szakember.

Forrás: FociClub.hu

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?