június 10 szombat,
Párizs
26.9°C

Hírek

Mauricio Pochettino :”A megfelelő egyensúly megtalálása”

A Paris Saint-Germain edzője, Keylor Navas és Nuno Mendes nyilatkozott a PSG tévének a Club Bruges elleni 1-1-es döntetlen után.

MAURICIO POCHETTINO
“Jó, hogy ez a csapat először együtt van. A játékosoknak együtt kell játszaniuk és meg kell ismerniük egymást. Természetesen időbe telik, amíg megtaláljuk a megfelelő egyensúlyt ahhoz, hogy szilárdak legyünk és nyerjünk.” Csalódottak vagyunk az eredmény miatt és javítanunk kell a teljesítményen, de van még idő javítani. Jelenleg természetesen mindannyian csalódottak vagyunk, de nyugodtnak kell maradnunk és elemeznünk kell a dolgokat, hogy segítsünk a csapat fejlődésében. ”

KEYLOR NAVAS
“Tudjuk, hogy ezek a mérkőzések nehezek. Ez egy olyan verseny, amelyen minden csapat tudja, hogyan kell nyerni és a legjobb formában játszani. Ezt láttuk ma, és ez sosem könnyű, de fel kell tartanunk a fejünket, mert jók vagyunk Csapatunk és mi tovább tudunk lépni. Megpróbálok minden csapattársamnak és a csapatnak segíteni. Természetesen legszívesebben megnyertük volna ezt a játékot, de mindannyiunknak egyénileg kell fejlődnünk a területeinken, és szilárdabbá kell válnunk hogy a csapat jobb legyen. ”

NUNO MENDES
“Nagyon boldog vagyok, hogy debütáltam a Bajnokok Ligájában és a Paris Saint-Germain csapatában játszottam. Nyilvánvalóan kissé csalódott vagyok az eredmény miatt, de a munka folytatódik. A Bajnokok Ligája mérkőzéseinek mindegyike nehéz. A Club Brugge ellen jól védekeztünk, és sikerült kitartanunk. Kicsit szerencsétlenek voltunk a befejezéssel, de folytatnunk kell a munkát. “

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?