június 9 péntek,
Párizs
23.6°C

Hírek

Mauricio Pochettino: “Fő cél”

A Paris Saint-Germain edzője az UEFA Bajnokok Ligája csoportkörének első napjának kapcsán válaszolt az újságírók kérdéseire  a Club Brugge-elleni mérkőzés előestéjén.

Bruges
„Ez egy jól játszó csapat, amely az elmúlt években uralta a belga bajnokságot. Ez egy fizikai csapat, amely vonzóan futballozik, és tud rendszert váltani, mint az utolsó mérkőzéseken, ahol 5-3-2-ről 4-3-3-ra ment. Tudjuk, hogy a Bajnokok Ligájában Európa legjobb csapatai szerepelnek. Tiszteletben kell tartanunk őket, és minden szükséges összetevőt be kell tennünk, hogy megnyerjük ezt a mérkőzést. ”

Tizenegy
“Még nem döntök a kezdő tizenegyesemről, majd meglátjuk, hogyan alakulnak a dolgok a keddi edzés után. Még mindig van két kétség. Mi vagyunk a favoritok? Lehetséges, hogy mi és a Chelsea vagyunk a két csapat, akiket papíron le kell győzni, a csapatokat tekintve, de a Chelsea a jelenlegi bajnok. Ezen a nyáron még többet fektettek be, mint Párizs. Számomra ezért ők a legyőzendő csapat. Egy olyan klub vagyunk, amely sok játékost toborzott, de most le kell tenni az alapokat annak érdekében, hogy hatalmas csapattá válhassunk. ”

Csapat
„Tudjuk, hogy a szezon végén megítélnek minket az eredményeink alapján. A nyomás továbbra is fennáll, minden klubban. Tudjuk, hogy a Paris Saint-Germain számára a Bajnokok Ligája a fő cél. Bonyolult a döntések meghozatala? Nem nehéz, nem, könnyű! Edzőként tizenkét év alatt olyan klubokba jártam, ahol nem volt annyi lehetőségem. Itt van egy 35 játékosból álló keretünk, ami lehetőséget ad a döntések meghozatalára. A választásokat ezután eredményekkel kell alátámasztani. De ezek a döntések mindig sportos döntések, és csak sportos “

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?