június 9 péntek,
Párizs
25.2°C

Hírek

Mauricio Pochettino: “Fontos az önbizalom megszerzése”

A Paris Saint-Germain edzője két játékos kíséretében, akik szombat este debütáltak a piros -kék mezben nyilatkozott a PSGTV-nek a párizsi nagy győzelem után.

MAURICIO POCHETTINO
„Szerintem nagyon jó előadás volt, nagyon profi. Nagyon boldog vagyok, és úgy gondolom, hogy a három pont nagyon fontos számunkra. Három pont pedig egy olyan jó csapat ellen, mint a Clermont, önbizalmat ad ahhoz, hogy dolgozzunk és készüljünk a következő, Belgiumban zajló mérkőzésre a Bajnokok Ligájában. A mai nap debütált Nathan, Nuno és Gigio, ezért fontosnak tartom, hogy elnyerjék az önbizalmat, és érezzék, hogy segíthetnek a csapatnak elérni azt, amit akarunk. ”

GIANLUIGI DONNARUMMA
„Nagyon jó, az első mérkőzés mindig a legérzelmesebb, egy ilyen stadionban, hihetetlen szurkolókkal. Jó játék volt, és köszönöm a szurkolóknak a hihetetlen hangulatot. A ma este nagyon fontos győzelem, így kell folytatnunk. Nagyon boldogok vagyunk, de holnaptól fel kell készülnünk a Bajnokok Ligájára, mert ez egy nagyon fontos mérkőzés. ”

NATHAN BITUMAZALA
„Óriási öröm, óriási büszkeség, a Parc des Princes mellett és a támogatóink előtt csak boldog lehetek. A csapat segítése a legfontosabb, így valóban az első perceimet játszottam. Az előszezon? Igaz, hogy hosszú felkészülést, kemény edzést végeztünk, és ez jutalmazza az általam nyújtott erőfeszítéseket. Tehát ez a folyamatosság. Bonyolult egy nagyon magas szintű mérkőzésbe lépni, de már több gólt is lőttek, és ez jó nekem, mert azt hiszem, ez eredményezte a pályára lépésemet. Nagyon örülök, hogy először játszhattam. “

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?