június 10 szombat,
Párizs
26.8°C

Hírek

A PSG elutasította a Real ajánlatát Mbappéért

A francia játékos menne, a madridiak szeretnék is, de a PSG kevesli az érte kínált összeget. Másfél nap maradt a megoldásra.

A mai nap sorsdöntő lehet a franciák világbajnok játékosának, Kylian Mbappénak a pályafutásában. A támadó már korábban jelezte, elhagyná jelenlegi csapatát, a Real Madrid mutatott is iránta érdeklődést, de egyelőre úgy tűnik, a csapatok nem tudnak megegyezni az anyagiakban.

A spanyol Marca információi szerint a PSG ugyanis elutasította madridiak második és állítólagos utolsó ajánlatát, ami 170 millió euróról (plusz 10 millió bónuszok) szólt. A klub kijelentette, ennyiért nem eladó a játékos, aki a hétvégi, Reims elleni bajnokin két gólt is szerzett. Sajtóinformációk szerint a párizsiak 200 millió euró alatt nem tárgyalnak. Kérdés, a Real tesz vajon megteszi harmadik ajánlatát is?

Mbappé eközben nyugodtan várja az események kimenetelét, vasárnapi játéka láttán úgy tűnik, akkor sem lesz nagyon szomorú, ha Párizsban marad. Erre viszont jelenlegi klubja fizethet rá, hiszen jövőre lejár a szerződése, így akkor ingyen távozhat.

Úgy tűnik, a PSG hajlandó vállalni ezt a kockázatot és bíznak benne, hogy Mbappé marad és egy év alatt sikerül a játékossal meghosszabbítani a jövő nyáron lejáró kontaktusát. Az átigazolási szezon augusztus 31-én éjfélkor zárul, így addig kellene megállapodásra jutni a kluboknak.

Forrás: M4Sport

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?