június 10 szombat,
Párizs
26.7°C

Hírek

A Real Madrid megtette első, 160 milliós ajánlatát Mbappéért a PSG-nek

Megtette első lépését Kylian Mbappé megszerzéséért a Real Madrid. A Marca információi szerint a spanyol klub eddig csak arra figyelt, hogy alakul a francia támadó sorsa a Paris Saint-Germainnél, de miután a párizsi klub hétfőn kommunikálta, hogy hajlandó játékosát értékesíteni, Florentino Pérez, a madridiak elnöke szinte azonnal reagált.

A Marca kedden este arról értesült, hogy a Real Madrid illetékesei felvették a kapcsolatot a Paris Saint-Germain vezetőivel, hogy megtegyék első ajánlatukat a világbajnok támadóért, Kylian Mbappéért. A királyiak vezetősége úgy döntött, hogy 160 millió eurót kínál a 22 éves labdarúgóért, amelyet azért tartanak elfogadhatónak, mert egy olyan futballistáért, akinek egy év múlva lejár a szerződése nem szoktak ennyi pénz ajánlani, ezért úgy gondolják, a PSG vezetői rábólinthatnak egy ekkora összegre.

Ezzel a lépéssel hivatalosan is elkezdődtek a tárgyalások a két klub között, ahogyan Mbappé és bejelentheti így a párizsi klubnál, hogy meghallgatja a királyiak ajánlatát, amelyet neki tesznek. Az RMC Sport hétfőn számolt be arról, hogy a PSG nyitott, hogy eladja Mbappét. Miután a Real felvette a kapcsolatot a párizsiakkal, már hivatalosan is tárgyalhat a játékos képviselőivel.

Az átigazolás piac jövőhéten kedden éjfélkor zár. Madridban optimisták az átigazolást illetően, hiszen tisztában vannak azzal, hogy Mbappé nem akar hosszabbítani klubjával, és kifejezett vágya, hogy náluk folytassa pályafutását. További bizakodásra ad okot a Madridnál, hogy a PSG már nem feltétlenül tartja meg 22 éves sztárját, illetve köztudott, hogy a két csapat elnöke – Nesszer Al-Kelaifi és Florentino Pérez – jó kapcsolatot ápol egymással, így könnyen elképzelhető, hogy a tárgyalások nem húzódnak el.

Forrás: M4Sport

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?