június 9 péntek,
Párizs
24.6°C

Hírek

Mauricio Pochettino: “Három fontos pont”

Mauricio Pochettino, Presnel Kimpembe, Angel Di Maria és Idrissa Gueye nyilatkozott a PSG Brest elleni 4-2 győzelem után.

MAURICIO POCHETTINO
„Úgy gondolom, hogy az első félidőben nagyon jól játszottunk. Kár, hogy olyan gólt kaptunk. A szünet után ismét irányítottuk a játékot, és azt hiszem, 3-1-nél úgy tűnt hogy már vége. Aztán kaptunk egy újabb gólt, majd volt öt nagyon őrült perc. De a győzelem és a három pont fontos a nemzetközi szünetet megelőző időszakban. Fontos, hogy kilenc pontot szerezzünk, és a tabella élén legyünk. Szintén elengedhetetlen az önbizalmunk építése és a játékmenet fejlesztése. ”

PRESNEL KIMPEMBE
„A Brest egy olyan csapat, amely ellen nem könnyű játszani. A legfontosabb az, hogy mindhárom pontot sikerült megszerezni. A csapat még nem teljes, és még van mit tenni. Új játékosok is vannak a keretben, tudnia kell időt szánni az alkalmazkodásukra. Megtartottuk a pozitívumokat, és volt egy jó közös meccsünk. Természetesen két gólt kaptunk, de a legfontosabb a győzelem és a három pont megszerzése volt. ”

ANGEL DI MARIA
„Nagyon boldog vagyok, nagyon boldog, hogy újra játszanom kell, újra fel kell vennem ezt a mezt, a csapattal lehetek ezen az első mérkőzésen, és gólt tudok szerezni. Azt hiszem, ez fontos az önbizalomhoz, a jó kezdéshez. Az az igazság, hogy nagyon boldog vagyok, és főleg a győzelem miatt. Az én gólom? Fontosnak tartom, mert a mérkőzés ezen szakaszában még 3-2 volt az állás. Szükségünk volt rá. ”

IDRISSA GUEYE
„Ez majdnem tökéletes este volt. Örülök, hogy visszatérhettem a Covid-19-vel folytatott karantén után, amit edzés nélkül otthon töltöttem. Fontos volt ma visszatérni a pályára, és megnyerni ezt a mérkőzést. Az én gólom? Ezek olyan lövés volt, amelyeken gyakran dolgozom egyéni edzéseken. Ez jön automatikusan egy játékban, amit az edzéseken begyakoroltunk. Ezt tettem itt, azonnal megjött. Nem gondoltam rajta csak bekopogtam. Ma volt lehetőségem gólt szerezni. “

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?