június 10 szombat,
Párizs
26.9°C

Hírek

Mauricio Pochettino: “Építsünk valami különlegeset”

A Paris Saint-Germain edzője válaszolt a PSG TV és a média kérdéseire a Brest elleni Ligue 1 mérkőzés előtt (Kivonat).

BREST
„Minden mérkőzés nagyon nehéz. Tiszteletben tartjuk minden ellenfelünket. Küzdöttünk az első két mérkőzés megnyeréséért. A Brest elleni találkozó is kemény lesz. Ez egy olyan csapat, amely jó focit tud játszani. Minden csapat motivált a Paris Saint-Germain ellen. Ezért koncentrálnunk kell, és végeznünk kell a munkánkat. Most jól csináljuk, és pénteken meg kell tenni. Meg kell nyernünk ezt a mérkőzést, hogy folytatni tudjuk a jó szezonkezdést. ”

AZ SZEZON KEZDETE
„Sok pozitív dolgot láttam, és néhány pontot, ahol fejlődhetünk. Ezért fontos felülvizsgálni a mérkőzéseinket, mert még fejlődnünk kell, de koncentrálunk. A legfontosabb, hogy egy egységes, erős csapatot próbáljunk felépíteni. Nagy kihívás, mindenkit egy útra kell állítani. Nyilvánvalóan elégedett vagyok a csapattal, ahol hihetetlen tehetségek vannak. Meg kell próbálnunk valami különlegeset felépíteni, ami győzni fog. ”

INTEGRÁCIÓ
„Nem nehéz integrálni az újoncokat, akik a világ legjobb játékosai, és nagy tehetséggel rendelkeznek. A beilleszkedés tehát nagyon gyors. A futball az egy közös nyelv. Szervezésre van szükségünk, amikor nálunk van a labda, és amikor nincs. De ez nem nehéz, kell az akarat, és ez természetes módon történik. Ma nagy kapcsolatot láttam az edzéseken, vágyat arra, hogy együtt csináljunk dolgokat. A kihívás most az, hogy ezt egy mérkőzésen kell megtenni. “

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?