június 9 péntek,
Párizs
23.8°C

Hírek

Mbappé elutasította a PSG ajánlatát

Hiába zajlanak gőzerővel az egyeztetések, a legfrissebb beszámolók értelmében a Paris Saint-Germain nem fogja tudni megtartani legnagyobb tehetségét, aki abszolút nem nyitott a maradásra…

Marca legfrissebb információi szerint Kylian Mbappé elutasította a Paris Saint-Germain legutóbbi ajánlatát, mivel a jövő nyáron lejáró szerződésű támadó kizárólag a Real Madrid csapatában szeretné folytatni pályafutását. A spanyol szaklap úgy tudja, hogy a párizsi óriásklub hat éven át szezononként 36 millió eurós gázsit garantáló megállapodást kínált Mbappé számára.

Mint ismeretes, a “királyi gárda” már évek óta érdeklődik a 22 esztendős csatár megszerzése iránt, és ő maga is megerősítette korábban, hogy karrierje valamely szakaszában mindenképpen szeretne majd a Realban játszani, de a szigetországi sajtó szerint a Liverpool csapata is szívesen tudná őt soraiban. Amennyiben valóban sor kerülhet a távozására, bizonyára az új csapata leginkább ebből a két klubból kerülhet majd ki, és egyre valószínűbb, hogy már idén nyáron válthat.

Mbappé négy év alatt minden sorozatot figyelembe véve 127 mérkőzés alatt 111 gólt szerzett a PSG színeiben. A legutóbbi idénybeli 47 pályára lépése során 42 alkalommal volt eredményes, ebből a bajnokságban 27-et, a BL-ben pedig nyolcat vállalt. Az újonnan elindult kiírás első két mérkőzésen egy találatot jegyzett.

Forrás: FociClub.hu

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?