június 10 szombat,
Párizs
26.8°C

Hírek

Mauricio Pochettino: “Különleges este volt számunkra”

Az edző és két játékosa a PSGTV mikrofonjánál beszélt a szezon második győzelme után, a Strasbourg ellen (4-2).

MAURICIO POCHETTINO
„Először is nagyon örülök a három pontnak, két meccs után nagyon fontos pontokat szereztünk. Nagyon jól játszottunk sok jó játékkal az első félidőben. Akkor a második félidő nehéz időszak volt számunkra, de úgy gondolom, összességében jó volt a csapat. Apránként fejlődnünk kell, még a szezon elején vagyunk. A csapatban még sok mindent kell javítanunk. De nagyon boldog vagyok a három pontal a végén, a csapat számára egy nagyon különleges hétvégén. Egyelőre nyernünk kell, és ugyanakkor fel kell építenünk magunkat. A kihívás a jó munkamódszerek kialakítása, és azt hiszem, ha minden játékos rendelkezésre áll, akkor más lesz. Ebben a pillanatban, el kell küzdenünk megmutatni valódi minőségünket. Talán most nem sokat jelent, de a ma esti győzelem valóban fontos a jövő szempontjából. 

A nézők visszatérése? Csodálatos volt, szeretnék köszönetet mondani a támogatóknak. Csodálatos volt újra érezni a rajongóink energiáját, és fantasztikus volt. Különleges este volt számunkra, hogy újra érezhettük közönségünket, és hogy együtt lehettünk, ez egy igazán csodálatos dolog. 

MAURO ICARDI
„Fontos volt, hogy visszatérjünk a Parkba a közönségünkkel az évadbemutatóra. És a győzelemmel való visszatérés volt a legfontosabb amit akartunk. Az elejétől fogva mindent megtettünk a három pont megszerzéséért. Fizikailag nagyon jól érzem magam. Az igazság az, hogy nagyon elégedett voltam az előszezonnal, amit meg tudtunk csinálni, nagyon jól tudtunk dolgozni. És most kezdődik a bajnokság, minden, ami most jön, egyre jobb lesz. Remekül érzem magam, és nagyon boldog vagyok, hogy gólt szerezhettem a csapat győzeleméhez. ”

JULIAN DRAXLER
„A legfontosabb a győzelem, utána nagyon jó, hogy a szurkolók visszatértek. Nagyon fontos számunkra, több erőt ad, mindenképpen nyerni akartunk értük. Rég nem voltak itt, és remélem, ma este boldogan tértek haza. Személy szerint jól éreztem magam a pályán, a szezon elején mindig fontos, hogy jól kezdjünk. Mindkét mérkőzésen kezdő voltam, és ez a tempó szempontjából is fontos, és örülök, hogy ma gólt szerezhettem.
A cél a mérkőzések megnyerése, láthatjuk, hogy ez még nem tökéletes, mert ma fantasztikus első félidőt zártunk, aztán kicsit visszavetünk. Ezen dolgoznunk kell, de a legfontosabb az eredmények, és az első két mérkőzést megnyertük, így boldogok vagyunk. “

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?