június 9 péntek,
Párizs
23.6°C

Hírek

Már ma Párizsba várják Messit

A francia sportnapilap, a L’Equipe vasárnap kora délután számolt be arról, hogy Lionel Messit még ma Párizsba várják, hogy aláírja szerződését a Paris Saint-Germainnel.

Noha vasárnapi barcelonai búcsú sajtótájékoztatóján Lionel Messi kérdésre válaszolva annyit mondott, még nem dőlt el semmi azzal kapcsolatban, hogy hol folytatja pályafutását, a L’Equipe úgy tudja, hogy a felek szinte mindenben megegyeztek egymással, már csak az utolsó simítások és a szerződés aláírása van hátra. Argentin lapok szerint az ilyenkor szokásos kötelező orvosi vizsgálatot már vasárnap este elvégezhetik, de legkésőbb hétfő kora délelőtt sor kerül rá.

Csütörtökön vált hivatalossá, hogy az anyagi nehézségekkel küzdő Barcelona nem tudja megtartani Messit. A L’Équipe beszámolója szerint a párizsi csapat másnap felvette a kapcsolatot Messi képviselőivel, és Mauricio Pochettino vezetőedzőnek is lehetősége nyílt arra, hogy ismertesse elképzeléseit honfitársával.

Noha válogatott játékosai nyári szabadsága miatt tartalékosan állt fel, a PSG győzelemmel, a feljutó Troyes elleni idegenbeli 2-1-gyel kezdte szombaton a francia bajnokságot.

Forrás: Fociclub.hu

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?