június 9 péntek,
Párizs
23.4°C

Hírek

Hetekre kiesett a PSG középpályása

Megbízható források beszámolói szerint a Paris Saint-Germain meghatározó játékosára csapata már nem számíthat a bajnoki hajrában sérülésből kifolyólag…

A Sky Sport Italia beszámolói szerint a Paris Saint-Germain olasz középpályása, Marco Verratti előreláthatólag 4-6 hétre kiesett térdsérülésből kifolyólag, de az előzetes tervek szerint bevethető lesz az Európa-bajnokságon Roberto Mancini válogatottjában.

A 28 éves középpályás 2012 óta erősíti a PSG csapata, miután leigazolták őt az olasz másodosztályú Pescarától. Verratti azóta már csaknem 350 tétmérkőzésen lépett pályára a klub színeiben, az aktuálisan futó kiírásban 21 bajnokin és hétt BL-mérkőzésen jutott szóhoz, miközben időről időre sérülésekkel bajlódott. Bár az elmúlt években a világsajtóban rendszerint összeboronálták őt egy-egy olasz nagy csapattal, vagy éppen a Barcelonával, a PSG mindenképpen meg akarja tartani erősségét.

A 40-szeres válogatott játékos kiesése komoly veszteség lenne az Azzurri számára, mint ahogyan elvesztése érzékenyen érintheti klubcsapatát is a francia bajnoki hátrányban, amelyben jelenleg a párizsiak két körrel a vége előtt három ponttal vannak lemaradva az éllovas Lille mögött.

Forrás: FociClub.hu

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?