június 10 szombat,
Párizs
26.7°C

Hírek

Mauricio Pochettino : “A játékosaim versenytársak”

A Lens elleni győztes mérkőzés után a csapatkapitány és Neymar is nyilatkozott.

MAURICIO POCHETTINO
„Szerintem a Lens nagyon jó csapat. A játék előtt arról beszéltünk, hogy nehéz lesz és nehéz is volt. Gratulálok a Lens edzőének, mert úgy gondolom, hogy a játékosai jól játszottak. De szerintem mi jobbak voltunk. Lehet, hogy nem volt fantasztikus játék, de profiként játszottunk, és megszereztük a három pontot, ami már a kezdetektől fogva a célunk volt. Azt hiszem, van egy csapat játékosunk, akik jó versenyzők. Versenyképesek, és természetesen mindig nyerni akarnak. Olyan keményen dolgozunk, és olyan nehéz  körülmények között, amelyekben most élünk. Néha mindent nem könnyű kezelni, ezért vagyunk büszkék. Négy hónapja vagyok itt, és csak jót tudok erről az időről mondani.
A csapatnak karaktere, mentalitása van, és természetesen most készen állunk, és a keddi nap egy olyan játék lesz, amelyben győznünk és gólokat kell szereznünk. Úgy gondolom, hogy a csapat magabiztos, és hogy ez a győzelem segít abban, hogy még többet kapjunk, jó körülmények között érkezhessünk.

NEYMAR JR
„Tudtuk, hogy nehéz és kemény játék lesz, de megkaptuk, amire szükségünk volt, ami a győzelem volt. Természetesen a játék bonyolult volt számunkra, sokáig tartott. Sok játékos lelkileg és fizikailag kissé fáradt volt, és mielőbb fel kellett térnünk ahhoz, hogy játszhassuk ezt a játékot. Van még néhány részlet, amit természetesen fejlesztenünk kell, de megtettük a legfontosabbat, megvan ez a győzelem, hogy életben tartsuk a címért folytatott harcot. “

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?