június 8 csütörtök,
Párizs
25.9°C

Hírek

Mbappé mégse sieti el a döntést?

Annak ellenére, hogy a PSG-nél mint mondják, hamarosan meghozhatja döntését a 22 esztendős szélső, a Le Parisien című lap szerint azért még várni kell Mbappé elhatározására.

A neves francia napilap ugyanis arról ír, hogy Kylian Mbappé a nyári Európa-bajnokságot követően dönt majd a jövőjéről. Mbappé-nak addig egyetlen célja van: sikerekhez segíteni a PSG-t és a nemzeti csapatot.

Le Parisien szerint az Európa-bajnokság (június 11 – július 11) után bejelenti majd a várva-várt döntését (…) Azt a döntést, amely miatt kezdhetnek nyugtalankodni Párizsban: Az elhúzódó procedúra ugyanis nem feltétlenül a PSG mellett szól.

Le Parisien megemlíti azt is, hogy a világbajnok klasszis a nyarát a pihenés mellett egyértelműen a jövője átgondolására szánja majd, éppen ezért sem kíván részt venni a francia U23-as csapattal a tokiói olimpián.

A francia napilap azt is megjegyzi, hogy a PSG és Mbappé között már három egyeztetés is zajlott a közelmúltban, ám ezek egyike sem érte el a szükséges áttörést. Mbappé állítólag egy 30 millió szerződésre is ‘NEM’-et mondott.

“Kylian Mbappé nyarát alapvetően meghatározza majd az a döntést, amit a jövőjét illetően meg kell hoznia. El kell döntenie, hogy 4 év után marad-e, vagy távozik-e a PSG-től?! Az Európa-bajnokság után mindenre fény derül majd. Ha eligazol, akkor az a nyár későbbi szakaszában történhet meg.” – Fogalmaz beszámolójában a Le Parisien.

Forrás: FociClub.hu

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?