június 10 szombat,
Párizs
26.8°C

Hírek

Neymar meghozta a döntését

Azok után, hogy az elmúlt hétvégén újra pályára lépett a Paris Saint-Germain csapatában, a megbízható transzferguru szerint rövidesen új megállapodást köthet csapatával a párizsiak brazil ásza.

Fabrizio Romano értesülései szerint Neymar megállapodott a Paris Saint-Germain vezetőségével abban, hogy a jövő nyárig érvényes szerződését hamarosan további négy évvel, 2026-ig meghosszabbítja. A megállapodás részét képzi, hogy a brazil klasszis markát jelentős összegű bónusz ütheti, ha a csapat megnyeri a Bajnokok Ligáját.

A 29 éves brazil kiválóság jelenleg a negyedik szezonját tölti a párizsi klubnál, ahová a Barcelonától igazolt át világrekordot jelentő 222 millió eurós átigazolási díj ellenében, és eddig minden sorozatot figyelembe véve 103 mérkőzésen 83 gólt szerzett a csapat színeiben. Neymar a mostani idényben 18 tétmérkőzésen összesen 13 gólt szerzett és öt gólpasszt adott, ám sorozatos sérülései miatt meglehetősen kevés lehetőséghez jut, ám az elmúlt hétvégén ismét visszatért és készen áll a nagyobb feladatokra.

Ugyanakkor a PSG-nél töretlen a bizalom irányába, és a francia forrás szerint mielőbb hosszabb távra le akarják kötni őt, hogy jelenlétével újabb aduász legyen a kezükben Lionel Messi hőn áhított leigazolása érdekében.

Forrás: FociClub.hu

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?