június 9 péntek,
Párizs
24.4°C

Hírek

Mauricio Pochettino: “Gratulálni szeretnék a játékosoknak és családjaiknak”

A Paris Saint-Germain edzője és Moise Kean  nyilatkozott a PSG TV-nek a Lille elleni szerdai 3–0-s Francia Kupa győzelem kapcsán.

MAURICIO POCHETTINO
“Természetesen nagyon örülök a teljesítménynek és a lelkiállapotnak. Ez valóban a játékosok érdeme, és szeretnék gratulálni nekik, de családjaiknak is, mert az elmúlt napok mindenki számára nagy próbatétel volt. Mindannyiunkat megérintett az, ami Marquival és Angeltel történt. Nagyon megérintette a csoportot, és ezért szeretnék gratulálni a csapatnak, a játékosoknak és a körülöttük szenvedő családoknak. Nagyon boldog vagyok, szerintem teljes mértékben megérdemeltük a bejutást a nyolcaddöntőbe, és ilyen nehéz körülmények között örülök a 3-0-nak. ”

MOISE KEAN
„Fontos volt a bizalom megszerzése, a továbblépés, mint mindig. Ott folytatjuk a vasárnapi mérkőzést, amely nagyszerű meccs lesz, mielőtt csatlakoznánk a nemzeti csapatokhoz. De itt csak arra gondoltunk, hogy jó eredményt érjünk el a ranglistán. Hiányzásom? Igen, nem volt könnyű, de napról napra visszanyerem az önbizalmam edzéssel és mérkőzésekkel, és ez jó dolog lesz. 

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?