június 10 szombat,
Párizs
26.7°C

Hírek

Hosszabbított Argentin sztárjával a PSG

Korábbi értesüléseinknek megfelelően, a Paris Saint-Germain a péntek esti órákban valóban bejelentette meghatározó játékosa lejáró szerződésének megújítását.

A Paris Saint-Germain együttese megerősítette, hogy újabb egy évvel megújította Ángel Di María lejáró szerződését a klubnál, így az argentin kiválóság ősztől már a hetedik szezonját kezdheti a francia fővárosi egyletnél.

A 33 esztendős argentin szélső 2015 óta áll a francia fővárosi egylet alkalmazásában, mely soraiban az idei szezonban 27 találkozón négyszer, összességében pedig 248 mérkőzésen 86-szor volt eredményes. Az egykori U20-as világbajnok játékos korábbi európai légióskarrierje során a Manchester United (2014-2015), a Real Madrid (2010-2014) és a Benfica (2007-2010) csapatait szolgálta, míg hazájában a Rosário Central együttesében nevelkedett.

A 104-szeres argentin válogatott labdarúgó a közelmúltban maga is megszólalt, hogy mennyire szívesen látná a csapatnál Lionel Messit, akinek az aktuális idény végén lejár a szerződése a Barcelonánál, és kétségessé vált a jövője a klubjánál.

Forrás: FociClub.hu

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?