június 10 szombat,
Párizs
28.2°C

Hírek

Állítólag megegyezett a folytatásról sztárjával a PSG

A Bajnokok Ligájában a Barcelona elleni párharc sikerével a legjobb nyolc közé jutó Paris Saint-Germain együttese a beszámolók szerint hamarosan megújíthatja lejáró szerződésű klasszisa kontraktusát.

Az RMC Sport információi szerint megszületett a felek közt a megegyezés, mely szerint Ángel Di María napokon belül további egy évvel meg fogja újítani lejáró szerződését a Paris Saint-Germain csapatával.

A 33 esztendős argentin szélső 2015 óta áll a francia fővárosi egylet alkalmazásában, mely soraiban az idei szezonban 27 találkozón négyszer, összességében pedig 248 mérkőzésen 86-szor volt eredményes. Az egykori U20-as világbajnok játékos korábbi európai légióskarrierje során a Manchester United (2014-2015), a Real Madrid (2010-2014) és a Benfica (2007-2010) csapatait szolgálta, míg hazájában a Rosário Central együttesében nevelkedett.

A 104-szeres argentin válogatott kiválóság a közelmúltban maga is megszólalt, hogy mennyire szívesen látná a csapatnál Lionel Messit, akinek az aktuális idény végén lejár a szerződése a Barcelonánál, és kétségessé vált a jövője a csapatnál.

Di María kapcsán az argentin sajtóban időről időre rendszerint szóba kerül a hazatérésnek a lehetősége, melyre a jelek szerint ő maga is nyitott lenne, de egyelőre ennek még nem jött el az ideje, legfeljebb talán majd jövő nyáron.

Forrás: FociClub.hu

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?