június 9 péntek,
Párizs
23.7°C

Hírek

Úgy kell futballoznunk, hogy 0-0 az eredmény

Az FC Barcelona elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő-visszavágó előtti sajtótájékoztatóján a Paris Saint-Germain trénere, Mauricio Pochettino abszolút egyértelműen jelölte meg a követendő utat csapata számára.

“Úgy kell futballoznunk, hogy 0-0 az eredmény, és mi nyerni akarunk ahhoz, hogy továbbjussunk. A futballban az egyik, ha nem a legfontosabb tényező a koncentráció. Tiszta fejjel, kiegyensúlyozottan kell teljesítenünk a 90 perc során.”  – Idézi a Canal Supporters a párizsiak mesterét.

“Pozitívan várjuk a találkozót, maximálisan tisztelve az ellenfelünket. A Barcelonának remek edzője, és fantasztikus játékosai vannak, ezt nem szabad elfelejtenünk. Nagyon fontos lesz, hogyan kezdjük a találkozót, de úgy gondolom, ez mindkét csapat szempontjából igaz.”  – Folytatta Pochettino.

“A saját dolgunkra kell koncentrálnunk. Két hónapja vagyok a csapattal, úgy érzem a játékosaim is tisztában vannak azzal, hogy  mennyire fontos, hogy csak is magunkkal foglalkozzunk. Egységesnek és határozottnak kell lennünk a Barca ellen. A célunk ugyanis egyértelmű: Tovább szeretnénk jutni.” – Tette még hozzá ide vonatkozó gondolataihoz az argentin tréner.

A PSG – Barcelona találkozót 21:00-tól az M4 Sport élőben közvetíti! 

Forrás: FociClub.hu

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?