június 9 péntek,
Párizs
23.6°C

Hírek

Pochettino a szűkös győzelem után bejelentette, amit mindenki nagyon várt már!

A Paris Saint-Germain mestere, a szerdai, Boreaux elleni bajnoki találkozót követően minden szempontból pozitív sajtótájékoztatót tartott.

Pochettino ugyanis jó hírekkel szolgált a sérülteket (Bernat, Neymar, Di Maria, Veratti, Kean, Florenzi) illetően, és végre megszellőztette Neymar visszatérését.

“Holnap több játékosunk állapotát is értékelni fogjuk, úgy érzem biztatóak az előjelek. Ha csak a Barca elleni visszavágóra gondolok, örülök, hogy van előtte még egy meccsünk (Brest elleni kupameccs szombaton), ahol lesznek akik lehetőséget kaphatnak arra, hogy újra pályára léphessenek.” – Kezdte gondolatmenetét a párizsiak trénere, majd kitért sztárjátékosa, Neymar állapotára.

“Neymar felépülése különösen biztató. A következő napokban eldől, hogy készen áll e a játékra! Nagyon várjuk vissza!” – Így Pochettino, aki röviden a következőképpen értékelte csapapata szűkös, Bordeaux elleni győzelmét.

“Jól kezdtük a találkozót, jól futballoztunk az első félidőben. A szünet után ellenfelünk is feljavult, okoztak kellemetlen pillanatokat nekünk, de összességében talán kontrolláltuk a találkozót. A védekezésünknek örülök, ahogyan bizakodó vagyok a bajnokság hajráját illetően is. A képlet egyszerű: 11 meccsünk van hátra, ha megnyerjük mind a 11-et, jó esélyünk van a bajnoki címre!” – Fogalmazott az argentin tréner.

Forrás: FociClub.hu

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?