június 10 szombat,
Párizs
27.5°C

Hírek

Több játékossal is folynak a szerződéshosszabbítási tárgyalások

A francia címvédő sportigazgatója, Leonardo elmondta, hogy jelen pillanatban hányadán állnak fontosabb labdarúgóik kontraktusainak megújításával.

Leonardo, a France Bleu-nak adott nyilatkozatában elárulta, hogy a klub több sztárral is hosszabbítani szeretne, de az elsődleges cél természetesen az, hogy Mbappé és Neymar továbbra is a klubnál maradjon.

“Mbappé szerződésének meghosszabbításáról régóta folynak megbeszélések. Szerintem hamarosan eljön az a pont, amikor döntést kell hoznunk. Viszont jó hangulatú megbeszélések folynak a vezetőség és közte. Neymar pedig megfelelő úton jár, hogy megújítsa kontraktusát. A végső döntést természetesen ő hozza meg, hogy mikor ír alá, de ez már csak apróságokon múlik” – mondta a PSG sportigazgatója.

A csapat két nagyágyúján kívül további két meghatározó játékosával is hosszabbíthatnak, Di Maríával és Juan Bernattal, akikkel szintén jó úton haladnak, hogy továbbra is a francia gárdát erősítsék.

“Elképzelésünk szerint a lehető leggyorsabban le akarjuk tudni ezeket a szerződéshosszabbításokat, részünkről teljesen világos dolog, hogy mind a négy játékost meg akarjuk tartani” – árulta el Leonardo.

Forrás: FociClub.hu

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?