június 9 péntek,
Párizs
23.8°C

Hírek

Őrült összegért veheti meg kölcsönjátékosát a PSG

Miután a fiatal olasz támadó kiváló formában teljesít a PSG-nél töltött kölcsön alatt, a nemzetközi sajtó vélekedése szerint az Everton egyre inkább meg fogja kérni érte az árát, ha a francia sztárcsapat véglegesíteni szeretné.

Sky Sports információi szerint az Everton csapata kizárólag 80 millió euró ellenében hajlandó a kölcsön után végleg átengedni Moise Kean játékjogát a Paris Saint-Germain együttesének.

A 20 esztendős tehetség 2019 nyarán közel 30 millió font ellenében szerződött a Juventustól a liverpooli “Kékekhez”, azonban már a múlt szezonban is elkezdték találgatni a klubváltását. Kean egyébként az olasz rekordbajnoknál való berobbanásával párhuzamosan alapembere lett az olasz U21-es válogatottnak is, és 2019 márciusában gólokkal debütált a felnőtt nemzeti csapatban, ennek ellenére a Premier League-ben képtelen volt megtalálni számításait.

A mostani szezonra a párizsiakhoz küldték kölcsönben, ahol viszont 17 bajnokin 10 gólt szerzett, minden sorozatot figyelembe véve pedig már 14 gólnál tart 25 tétmérkőzésről a csapat színeiben, és a PSG-nél nagyon elégedettek vele, az Evertonnál pedig úgy látszik, ezt minél jobban szeretnék kihasználni a fiatal játékos végleges értékesítése alkalmával.

Forrás: FociClub.hu

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?