június 10 szombat,
Párizs
26.7°C

Hírek

Mbappé Jordan Albának: “Az utcán öllek meg” – videóval

Ahogy azt már biztosan mindenki tudja, a Barcelona 4-1-re kapott ki a PSG-től a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének odavágóján. A mérkőzésen több parázs eset is történt, az egyik épp a meccs embere, Kylian Mbappé, illetve Jordi Alba és Gerard Piqué között.

A PSG szinte lesöpörte a pályáról a Barcelonát a BL nyolcaddöntőjében, ráadásul hátrányból tudtak fordítani, ami Kylian Mbappé mesterhármasának is volt köszönhető.

A 21 éves támadó azonban nem csak emiatt került reflektorfénybe, hanem mert összeszólalkozott Jordi Albával és Piquével is. Egy szögletnél ugyanis Mbappé és Sergino Dest akadt össze, majd a spanyol balhátvéd próbált rendet tenni közöttük, de a PSG támadója nem hagyta annyiban a dolgot. Mivel a nézők nélküli stadionban nagyon is jól hallatszanak a párbeszédek a játékosok között, a következő, igen meglepő beszélgetést lehetett hallani:

Mbappé Desthez: – Ne nyúlj hozzám! – mondta tökéletes spanyollal a francia támadó.
Jordi Alba Mbappéhoz: – Bocsánatot kért tőled, vegyél vissza az arcodból.
Mbappé: – Az utcán öllek meg!
Piqué Mbappénak: – Kit fogsz te megölni? Kit?!
Jordi Alba Piquének: – Nyugi, a srác még tanul…

Nem csak ők szólalkoztak össze a mérkőzésen, hanem a Barcelona játékosai is, név szerint Piqué és Griezmann, miután a védő keményen kritizálta a saját csapata teljesítményét, legfőképp a támadásépítést.

Forrás: FociClub.hu

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?