június 9 péntek,
Párizs
24.5°C

Hírek

Mauricio Pochettino: “Minden mérkőzés nehéz”

A Párizs Saint-Germain edzője, továbbá Leandro Paredes és Julian Draxler nyilatkozott a PSGTV-nek a Nice elleni szombati győzelem után.

MAURICIO POCHETTINO
„Minden mérkőzés nehéz. Úgy gondolom, hogy nehéz helyzetből tértünk vissza, mivel 10 meccset játszottunk kevesebb, mint 40 nap alatt, nehéz a Covid 19 miatt is. Ez a különleges időszak tele volt problémákkal. Ezért vagyunk elégedettek a három ponttal és összességében a győzelemmel és a profizmussal megszerzett teljesítménnyel. Örülök a teljesítménynek és a játékosok mentalitásának. Harcolunk és próbálunk nyerni. Most a Bajnokok Ligája meccsére kell áttérni Barcelonában. Nehéz lesz, mert egy nagyon jó csapattal fogunk játszani. “

JULIAN DRAXLER
„Számomra ez egy bonyolult mérkőzés volt, mert el kell mondani, hogy Nice jól játszott. Mint mondtam, nem volt könnyű, de megpróbáltunk helyet találni a játékra. És azt gondolom, hogy végül megérdemeltük a győzelmet, de egyértelmű, hogy nem volt könnyű. Van olyan játékos aki hiányzik, mások például én, akik nincsenek ritmusban. Nagyon fontos volt tehát a mai győzelem és a három pont otthon tartása. Igen, már régen játszottam, nem voltam kezdő, így jót tett nekem, ez egyértelmű, de mint mindig most is mondom, a legfontosabb a meccs megnyerése, nem pedig az egyik vagy a másik jel. A legfontosabb a csapat, és ezért örülök, hogy segítettem. 

LEANDRO PAREDES
„Nagyon boldog vagyok, mert nyertünk. Megmutattuk, amit akartunk. Jó játékot vívtunk egy olyan csapat ellen, amely erős. Végül ez a legfontosabb a győzelem. Holnaptól kezdjük a felkészülést a barcelonai mérkőzésre. A egy másik nagyon-nagyon nehéz játék lesz, és a lehető legjobb módon fogjuk megközelíteni.

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?