június 10 szombat,
Párizs
28.2°C

Hírek

Már megint Messi a téma!

Ahogyan arról már mi is beszámoltunk, Lionel Messi esetleges Párizsba történő szerződése továbbra is téma a nemzetközi sportsajtóban –  Persze amíg a párizsiaktól egyre többen szólalnak meg a témában, addig az is marad!

Nemrég Mauricio Pochettino beszélt arról, hogy nagy tisztelője Messinek, akit edzőjéhez hasonlóan tárt karokkal várna Párizsban Marco Verratti is.

“Természetes, hogy szeretnék Messivel egy csapatban futballozni. Csak passzolnom kellene neki, vagy Neymarnak, és hátradőlve néznem a folytatást. Hihetetlen lenne, ha hozzánk igazolna! Igazi ajándék lenne!” – Idézi a Canal+ az olasz középpályást, aki ugyan nem beszélt hosszasan Messiről, konkrétumokról meg főleg nem, ám az azért nem lehet a véletlen műve, hogy a francia fővárosban egyre többen szólalnak meg a témában.

Ronald Koeman, a Barca vezetőedzője szerint egyébként tiszteletlenség az, ahogyan a PSG-nél viselkednek, különösen annak fényében, hogy a két csapat február 16-án pont egymással meccsel a Bajnokok Ligája nyolcadöntőjében – Vajon mit szólhatott a holland tréner akkor, amikor meglátta a France Football hétfő címlapját: Messit a Paris Saint-Germain mezében?!

Forrás: FociClub.hu

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?