február 9 csütörtök,
Párizs
2.1°C

Hírek

Mauricio Pochettino: “Nagyon örülök a játékosoknak”

A Paris Saint-Germain edzője, Presnel Kimpembe és Kylian Mbappé is nyilatkozott PSGTV-nek a Marseille elleni vasárnapi győzelem után.

MAURICIO POCHETTINO
„Jó és szolid előadás volt. Nagyon örülök a játékosoknak, szurkolóinknak, munkatársainknak és a klubnak. Mert szerintem az ilyen típusú játékok megnyerése mindenki számára fontos. Egy hónap volt rá hogy kiépítsem ezt a kapcsolatot, és napról napra folyamatosan fejlődjek, fontosnak tartom ezt a fajta boldogságot és győzelmet. “

PRESNEL KIMPEMBE
„Fontos itt Marseille-ben nyerni, különösen a bajnokság pillanatnyi nehézségei miatt. Ez három fontos pont, a csapat számára ez csodálatos.

KYLIAN MBAPPÉ
„Nyerési szándékkal jöttünk, és ezek nem csak szavak voltak. Az összes hozzávalót a Nîmes meccs után, edzésen gyakoroltunk, hogy felkészüljünk erre a meccsre. Jól támadtunk, és az első félidőben sikerült két gólt szereznünk, ami védett minket, majd tartani sikerült az eredmény. Rendkívüli, 150 mérkőzést játszani egy akkora klubban, mint a Paris Saint-Germain. Nagy büszkeség számomra, és remélem, hogy továbbra is itt fogom felhalmozni a meccseket. 

 

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?