június 9 péntek,
Párizs
24.4°C

Hírek

Mauricio Pochettino: “Fontos volt megnyerni ezt a mérkőzést”

A Paris Saint-Germain edzője és két gólszerző nyilatkozott a PSGTV-nek a szerdai Nimes elleni győzelem után.

MAURICIO POCHETTINO

“Nagyon boldog vagyok. Nagyon profik maradtunk. Örülök, mert Lorient után fontos volt megnyerni ezt a mérkőzést, főleg, hogy pont a Marseille elleni meccs előtt állunk, és mindenki tudja, hogy az nagyon fontos meccs lesz számunkra. Megvolt a szenvedély, és most a játékra koncentrálhatunk. Nagyon elégedett vagyok az első félidővel, amelyet nagyon profi módon kezeltek. Nagyon jól játszottunk. A második félidő más volt, mert vezetünk, mi irányíthattunk, és azt hiszem, tudat alatt elkezdtünk gondolkodni a következő meccsen, a Marseille ellen. Jó teljesítmény volt, és fontos volt a három pont megszerzése, mert a csapatnak a jó győzelem után megszerzett magabiztossággal kell felkészülnie a Marseille-ra.”

ANGEL DI MARIA

– Igen, ezt mondtam az utolsó meccsen. Hogy nagyon sok hibát követtünk el, sok olyan dolgot, amihez nem voltunk szokva. Vesztes játék, amit mi vesztetünk el, ez egy kicsit szégyen számunkra.. Meg kellett változtatnunk az arcunkat, javítottunk a játékunkon és átalakítottuk a helyzeteket. Csak nyernünk kellett, más lehetőség szóba se jöhetett. Remek játék volt. Remek passz és Pablo nagyszerű gólja. Jó gólt szerezni és gólt szereztetni, de a legfontosabb a győzelem, és folytatjuk menetünket a bajnokságban. Marseille-ben, mindenki számára fontos mérkőzés lesz. Remélem, hogy visszatérünk a három ponttal.

PABLO SARABIA

„Fontos volt, mert a Lorient elleni néhány nappal ezelőtti vereség után nagyon fontos mérkőzés volt számunkra, megmutatni mindenkinek, hogy az összes mérkőzést meg akarjuk nyerni, hogy vissza akarjuk szerezni a bajnokság vezetését, ma megnyerve és a következő mérkőzéseinken. Az én célom ? Igen, fontos volt számomra. Egy kicsit nehéz hónap volt mindenki számára, minden változtatással együtt az új edző érkezésével. És nagyon fontos, hogy megmutassam, hogy még mindig itt vagyok, hogy megmutassam, tudok-e játszani. 

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?