június 9 péntek,
Párizs
23.6°C

Hírek

“Mit gondolnak, szívesen látnám Messit Párizsban?!”

A címbeli, költői kérdést Mauircio Pochettino, a PSG trénere tette fel, amikor Lionel Messi Párizsba történő, a sajtóban már többször is meglebegtetett szerződéséről kérdezték.

A párizsiak nemrég kinevezett vezetőedzőjével az As című sportnapilap készített hosszabb interjút, amelyben szó esett a hatszoros Aranylabdás klasszisról is.

“Nagy rajongója vagyok Messinek, akit maximálisan tisztelek is. Már csak utóbbi miatt sem szeretnék semmit mondani a vele kapcsolatos átigazolásokról.  Tudom, ha bármit is mondanék, az lenne, hogy ‘Pochettino ezt mondta, Pochettino azt, Pochettino tiszteletlen volt”… De mégis mit gondolnak, szívesen látnám őt Párizsban?!” – Így Pochettino, aki szerint ez a kérdés azért mindent elárul.

A Tottenham korábbi vezetőedzője azért tovább is beszélt Messiről, például arról, hogy szerinte hasonlítanak a Barca klasszisával.

“Mindketten viseltük a Newell’s (Old Boys) mezét, azt a mezt, amely már oly sokakat összekötött a futballban. Messi az egyik valaha volt legjobb játékos, akivel ha ellenfélként találkozunk majd, nem kérdés, hogy mindketten győzni akarunk.” – Folytatta Pochettino utalva csapata közelgő, FC Barcelona elleni Bajnokok Ligája negyeddöntőjére (február 16).

“Messit megállítani óriási kihívás. Ha játszanék még, én se tudnék mit tenni, mint megrúgni őt. Emlékszem Carles Puyol azon mondására, hogy lehetetlen elvenni Leotól a labdát, ha elindul, nem lehet megállítani. Olyan természetesen hagyja ott az ellenfelet, hogy ebben teljesen egyedülálló.” – Tette még hozzá Pochettino.

Forrás: FociClub.hu

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?